Estimats maseros:

Per a qui el dia 5 va preferir dormir, en compte d'anar a l'assamblea anual (cosa que està molt mal), vos informe dels punts que es van tractar:

  1. Es fa fer una valoració de les actes de festes: en general tot va anar bé però molt depresa.
  2. Es va fer un altra valoració sobre els anys de l'antiga directiva: Van dir coses del local, de la festa noctura, etc....
  3. Després es va passar al torn de preguntes i queixes: El "mosso" va parlar sobre el problema dels cabos aquest any en triar la música de la banda. A més es va tractar la situació del masero Clemente, el qual va agredir a un cambrer. Es va arribar per votació majoritaria que es crearia una comissió per a tractar aquest d'incident, i futurs dins de la mateixa comparsa.
  4. Ja per últim es va passar a l'elecció del nou president i la junta directiva. Aquest any el sistema va variar un poc, perquè es va decidir votar a les esquadres. L' esquadra que va arrasar a les votacions fou els Despistats. Així que prompte vorem a un despistat com a presi, però de moment haurem de esperar perquè no saben qui serà.

Per finalitzar Alça que arrastra vol donar la enorabona als capitans del 2009.

ENORABONA MIRLOTXES!

Salutacions

4 Comentaris:

Anónimo dijo...

Ja se sap qui es el president?? Perque crec que es reunia l´esquadra el diumenge per saber qui era el valent!!!

Anónimo dijo...

ANIM A TOTS ELS DESPISTATS I ENHORABONA PERQUE HAN ENCAIXAT DE BON GRAU LA GRAN RESPONSABILITAT QUE TE AQUEST CÀRREC!! ALÇA QUE ARRASTRA VOS DONA ANIMS A TOTS I AL PRINCIPALMENT AL QUE IXCA DE PRESI.

UN ALÇA QUE ARRASTRA!!!

Anónimo dijo...

Menos mal!!! per el candidat d'alça que arrastra...
ENHORABONA ALS CAPITANS 2009!!!

Anónimo dijo...

Ola, what's up amigos? :)
In first steps it is really nice if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks in advance and good luck! :)

Subscribe